Sparris och kräftstjärtsröra med pepparrot

Mitt favoritrecept med sparris har ju varit med nötter och parmesan men den här varianten kan nog blir årets favorit. Jag gillar kombon skaldjur och pepparrot och vi brukar tex göra en lyxig räkröra med pepparrot och västerbottensost på nattmackorna ibland. Allt är fixat på knappt en kvart!

SPARRIS OCH KRÄFTRÖRA MED PEPPARROT (3 förättsportioner)

  • 1 dl creme fraiche
  • 2 msk majonnäs
  • 1 dl grovt hackad kräftstjärtar
  • 2 tsk pepparrot på tub
  • salt och peppar
  • en bit finhackad rödlök
  • kräftstjärtar till dekorering

8 kommentarer

  1. Maria

    Oj oj, det där såg otroligt gott och lätt ut! Får nog försöka köpa ingredienserna tills i helgen och röra ihop 😀

  2. KarinW

    Måste göra någon typ av komihåglista för allt smarrigt tror jag!

  3. Linda

    Äntligen är det dags för sparris frossa, ack vad jag längtat! Detta receptet verkar ju enkelt och fantastiskt gott så det måste ju provas.

  4. Anna

    Mmm, både ser och låter väldans gott!

  5. lina

    Sparris är galet gott!!!! Det här receptet ser både gott och enkelt ut!

  6. Ewa Nilsson

    Vilken vegetarian äter kräftstjärtar!!!!!:cry:

  7. Charlotte

    “Hälsokost-vegetarian” inkluderar fisk och skaldjur!!!!! 😉 (personer som äter veggie pga av nyttighet, inte av etiska skäl..)
    När jag var tonåring och alla tjejer blev vegetarianer för att höja sin hipp-faktor kunde det tillochmed slinka ner kyckling!!!! Hahaha!!!!!!!

  8. Elin

    ojdå, lite felkategoriserat av mig, tack för påminnelsen, men pepparrrotssås funkar tack och lov som vego om du hoppar över kräftstjärtarna 🙂

Lämna ett svar till Ewa Nilsson Avbryt

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.