| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av lördag 19/04 2008 kl. 10:28 8 kommentarer

Marmelad från St. Dalfour

I vanliga fall så är jag en kronisk chutneymissbrukare men nu är höstens alla storkok slut här hemma. Chutney används nämligen flitigt på helgmackorna, gärna till en lagrad ost och skinka.

Istället så har en ny favorit hittats till helgmackorna. Jag brukar inte köpa marmelad i vanliga fall men det här är en bra marmelad om man inte vill att det ska vara för sött. Varianten apelsin och ingefära som är grymt god att starta dagen med kommer från franska St Dalfour och går att hitta i vanliga mataffärer. Inget socker är tillsatt utan marmeladen är sötad med koncentrerad fruktjuice istället.

Pomeransbrödet som jag bakade till fick tyvärr inte den smak som jag hoppats på så receptet hoppar vi över denna gång!

Liknande inlägg:

8 svar till “Marmelad från St. Dalfour”

 1. lina skriver:

  Tack för tipset! Har kikat på just den marmeladen faktiskt, tror att det blir till att införskaffa den nu!

 2. KarinW skriver:

  Håller med , den är kalasgod!

 3. Anna-Eva skriver:

  Jag tycker också att den är god men mitt problem är att jag inte äter upp den tillräckligt fort. Max en halv burk, sen möglar den. Det är ju nackdelen med mindre socker.Lite mögel på sylt eller marmelad är ok för mig på hemgjord sylt men inte på köpt, så tyvärr, det blir inte att jag köper den alls längre.

 4. Elin skriver:

  hm, ja vi är ju en ganska glupsk familj så här hinner inte något mögla 😉

 5. Olivia skriver:

  Pomegrade & Raspberry var riktigt toppen. Rekommenderar varmt.

 6. Elin skriver:

  det låter som en smak som skulle kunna passa mig! Ska hålla utkik! tack för tipset!

 7. Jennie skriver:

  Åh vad gott! Jag har en burk fikonmarmelad från samma märke hemma som är helt underbart god! Supermumsigt på rostat bröd och en skiva ost! =)

 8. Ahlf skriver:

  MArmeladerna från St Dalfour finns även som småburkar (28g) fråga i butiken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.