| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av fredag 07/03 2008 kl. 18:40 8 kommentarer

Frukt till frukost

Jag åt färsk papaya till frukost igår efter de vanliga mackorna och yoghurten. Och vilken lyx det var – en riktig höjdare en torsdagsmorgon. Under tiden jag plockade i mig papayabitarna funderade jag över varför jag inte äter frukt till frukost oftare; snabbt fixat och väldigt gott. Det får bli en vana fr o m nu. 

Nu längtar jag vansinnigt mycket till jordgubbssäsongen börjar. Tänk att äta söta och goda jordgubbar till frukost.  

Jordgubbar

Liknande inlägg:

8 svar till “Frukt till frukost”

 1. erika skriver:

  Jag längtar också till jordgubbssäsongen

 2. catty skriver:

  Ja! Jordgubbar är supergott till frukost. Har det ett par gånger i veckan 🙂

 3. Heléna skriver:

  Frukost utan frukt känns nästan mer konstigt för mig. Det är då frukten passar in bäst också, rent matsmältningsmässigt. Smoothies, yoghurt eller gröt med färsk frukt eller varför inte en fruktsallad !

 4. Angelica skriver:

  Jag har lyxen att bo i ett land med jordgubbar året om! Jag älskar det! 😀

 5. Charlotte skriver:

  ..fruk(t)ost med frukt är det bästa sättet att få mig att piggna till på – färsk frukt är ju sååå mkt godare än juicer!!! Att skiva ned apelsin, grapefrukt, nektarin (mums!) och när årstiden tillåter det färska bär – förvandlar havregrynsgröten till en fest!!! Min ultimata frukost!! : Den varma gröten mättar och lugnar magen, frukten piggar upp och ger sötma, mjölken ger näring och kaffet en koffeinkick!!!!

 6. Elin skriver:

  Jag och tvååringen delar på en halvliter smoothie varje dag efter dagis, enbart gjort på bär och frukter. Galet gott! Dessutom så har vi börjat pressa egen juice på morgonen. Till och med sambon som brukar vägra frukost ses pressa blodapelsiner innan han drar till jobbet 🙂

 7. MatVaruGajden skriver:

  Ja, nu e det bara några månader kvar… Tänk att lite frukt kan ge så otroligt mycket energi o livslust?! Det e härligt!

 8. Maria skriver:

  Frukt till frukost blir det mest på helgerna för min del, men det borde bli en vana även på vardagarna – det är ju så gott!

  Arla hade tidigare en ”naturell” yoghurt med smak av melon som var fullkomligt lovely ihop med färska jordgubbar. Där snackar vi smak av sommar! Tyvärr verkar den yoghurten ha utgått ur sortimentet, jag hittar den inte längre på hemsidan i alla fall.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *