| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av torsdag 14/06 2007 kl. 21:44 4 kommentarer

Ett glas till lingonriset

Jag har letat efter billiga cocktailglas ett tag och blev glad när jag hittade varianten OPTIMAL på IKEA för ynka 19:-. Trots att de var nästan gratis så hade de inte den där irriterande ”kanten” som lätt blir på billiga glas mellan fot och kupa. Och jag hittade inga fula defekter på glasen heller. Alltså perfekt för cosmopolitans i gröngräset men även snygga för att servera tex förrätter och desserter i. Skulle de dessutom gå sönder så, ja 19:- känns som en överkomlig förlust.

Men. Dumt nog så ställde jag ifrån mig dessa ömtåliga guldkorn någonstans halvvägs till kassan när jag balanserade en massa andra saker på paraplyvagnen, och minsann, jag GLÖMDE dem alltså inne på IKEA. Så nu blir det att åka tillbaka.

Suck.

Liknande inlägg:

4 svar till “Ett glas till lingonriset”

 1. Sara skriver:

  Om du vill slippa att åka tillbaka till IKEA så kan jag rekommendera cocktailglasen på lagerhaus. Pannacottan gör sig himla bra i dem 🙂

  Sara

 2. Elin skriver:

  Lagerhaus sa du? Ja det är ju halvvägs mellan jobbet och hemma så det känns som ett drägligare alternativ 🙂

 3. Kinna skriver:

  Vilket bra tips med Lagerhaus. Jag tycker också det kan vara lite långt till IKEA.

 4. Katta skriver:

  Vilket bra tips!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.