| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av onsdag 18/04 2007 kl. 10:00 1 kommentar

Underskattad vardagsmat: hamburgare

Nu när det är fullt upp med att jobba, hämta på dagis och hinna laga mat innan hela familjen har somnat, så gäller det att hitta snabba genvägar i köket. Dessutom vill man ju ta tillvara på de rester som är i kylskåpet. Härmed slår jag ett slag för den klassiska hamburgaren!

Nej man behöver inte alls vara så duktig och göra sina egna hamburgare. Köp färdiga att ha i frysen. Rensa sedan kylskåpet på alla tänkbara tillbehör. Vi grillade våra hamburgare i trädgården och hade bland annat serranoskinka och manchego som tillbehör. Grymt enkelt och grymt gott i vårsolen!

 

Liknande inlägg:

Ett svar till “Underskattad vardagsmat: hamburgare”

  1. Nina skriver:

    Smarrigt och underskattat – jag håller med!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.