| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av tisdag 27/03 2007 kl. 20:25 3 kommentarer

Säsongens smak slår inte gammal favorit

Brämhults har kommit med en ”säsongens smak” och imorse testade jag Apelsin och granatäpple. Det låter som en god kombination, men tyvärr föll den inte mig på läppen. Den smakade mest oidentifierbart och mesigt snarare än apelsin eller granatäpple.

Nej jag håller mig till min gamla vanliga Brämhults-favorit i fortsättningen också:

Brämhults Apelsin & Jordgubb - Marias val

Liknande inlägg:

3 svar till “Säsongens smak slår inte gammal favorit”

  1. Oskar skriver:

    Granatäpple är nog årets trendfrukt tror jag. Undrar vad som blir nästa grej. Jag satsar en femma på att bananen gör stark comeback.

  2. Elin skriver:

    Dessutom sa kanns det som om granatapplena faktiskt har blivit billigare, varfor det kanns mer overkomliga att kopa. Har hemma dricker vi for ovrigt sakert tva liter pure granatapplejuice i veckan, sjukt beroende framkallande 🙂

  3. M skriver:

    Apelsin och jordgubb är min favorit med!:wink:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.