| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av torsdag 01/03 2007 kl. 8:53 6 kommentarer

Fluffig choklad

Skyltskrivarkillen på ICA gör sitt bästa för att marknadsföra veckans extrapriser;

Liknande inlägg:

6 svar till “Fluffig choklad”

 1. Maria skriver:

  Fluff fluff! :mrgreen:

 2. Max skriver:

  Haha, fluffig oboy… mycket roligt. 😀

 3. Oskar skriver:

  Brukar det inte stå typ ”innehållet i förpackningen kan under transporten sjunka ihop”? Din ICA har troligen kommit över ett parti där innehållet inte har sjunkit ihop. Än. Tror det är så han menar.

 4. Elin skriver:

  Oskar, du är så klok som vanligt, alternativt så har han förstås skakat om alla refillpåsarna. Det känns nästan som om jag borde gå tillbaka och fråga (med risk att man snabbt utses som grannskapets ufo nummer ett)

 5. Max skriver:

  Elin, haha. Gör det. Ta med dig videokamera och dokumentera förloppet 😀

 6. Oskar skriver:

  Ja, tänk om det är så, ICA har en ”fluffer” som lyxar till Oboypåsarna genom att skaka om dem (Max, jag vet att du lätt missförstår ord). Det kan i så fall vara något för Uppdrag Granskning alternativt Sverker O. Tror det är läge för dold kamera, Elin. Det där med grannskapets ufo får du helt enkelt bjuda på. Undersökande journalistik har sitt pris.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.