| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av torsdag 22/02 2007 kl. 9:29 Kommentera

Minipizza med fetaost och aubergine

Pitabröd är bra att ha i frysen för att pigga upp till överblivna rester, tex currygrytan eller kanske en bönröra. I den här versionen så får pitabrödet bli en pizzabotten. En snabb förrätt som är lätt att variera. Idén kommer från BBC Good Food men jag har lagt till lite kryddor.

MINIPIZZA MED FETAOST OCH AUBERGINE

  • Mixa en halv ugnsbakad aubergine med lite olivolja.
  • Smaksätt med salt, torkad chili och vitlök.
  • Förutom att ha aubergineröran på pitabrödet så smulade jag fetaost över innan det fick grillas snabbt i ugnen.
  • På toppen syns även lite myntasås. Just den här varianten kommer från Sainsburys och är smaksatt med balsamvinäger, en lite syrligare variant som faktiskt är riktigt god.
  • Garnera med färska myntablad.

Liknande inlägg:

0 svar till “Minipizza med fetaost och aubergine”

  1. […] mat att göra med pitabröd: Minipizza med fetaos och aubergine Grillad entrecote med fårostdressing i […]

  2. […] Pizza med skinka, färska fikon och honung Pizza med kyckling, pesto och cannelonibönor Minipizza med fetaost och aubergine […]

  3. […] användas i kylskåpet. Tex till bulgursallad i olika varianter, i brödbak, eller till att toppa pizzan med aubergine och fetaost med . Men oftast som sagt, serveras myntasåsen som tillbehör till söndagssteken. Mynta är tacksamt […]

  4. […] den färska paprikan så det är en prisvärd genväg i köket. Och myntasåsen har jag ju skrivit om hur många gånger som helst. Just nu så kör vi en budgetvariant från Colemans (har inte riktigt […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *