| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av lördag 03/02 2007 kl. 15:42 9 kommentarer

Borlottibönor med dragon och senap

Bönor på burk är bra livlinor i skafferiet. Dagens burk fick sällskap av en senapsvinegrätte och finklippt dragon.

blanda på ett ungefär:

  • 4 msk vinäger (jag använde äppelcidervinäger, med både röd och vitvinsvinäger passar alldeles säkert)
  • 4 msk olja
  • 1 msk senap
  • ett par nypor finklippt dragon
  • ev lite salt och peppar

Häll vinegrätten över borlottibönorna – klart!

Mer bönor åt folket!

Liknande inlägg:

9 svar till “Borlottibönor med dragon och senap”

  1. Mia skriver:

    Har aldrig provat Borlottibönor tidigare men blev sugen nu, det här låter väldigt gott! Vad kan man servera till? Tack på förhand.

  2. Oskar skriver:

    Elin! Du vet, Max kommer inte att fixa det här. Kan man på något sätt fixa bilden lite i Photoshop? Få bort loggan liksom? Åh, herregud, stackars Moa. Vilken söndag de kommer att få. Max tjurig i sängen, vill inte stiga upp trots att klockan är tre på eftermiddagen. Sätt igång och kolla upp muffinsrecept!

  3. Max skriver:

    😯 😯 😯 😯 😯 😯

    😥

  4. Max skriver:

    …men som alla vet är FONTANAS borlottibönor MYYYYCKET godare! Någon måtta får det ju vara alltså!

  5. David skriver:

    Max, ni kanske har? Men se till att de finns att köpa då är du snäll. Vi har inte hittat dom i Helsingborg

  6. Elin skriver:

    Mia, våra bönor hamnade i sällskap med lite blandade italienska smårätter till dagens lunch. Jag tror det funkar till det mesta faktiskt. Bra som småplockstapas. Som sideorder till en sallad kanske?

    Oskar, tror du det funkar med färdigköpta muffins?

    Max, jag visste inte att Fontana hade borlottibönor i sitt sortiment. Jag kanske borde göra ett litet derbytest för att reda ut alla frågetecken 😉

  7. […] Det blev något fel på Elins senaste inlägg borta på Ragazze.se, så jag tog mig friheten att rätta till det lite. Fontanas bönor på burk är bra livlinor i skafferiet. Dagens fontanaburk fick sällskap av en senapsvinegrätte och finklippt dragon. […]

  8. Max skriver:

    Ordningen återställd. :mrgreen:

  9. Oskar skriver:

    Haha. Snyggt!

  10. xtian skriver:

    fräscht recept. Blir snart lagat i ett FastFoodLovers-kök nära er…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *