| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av måndag 01/01 2007 kl. 17:47 Kommentera

Nytt år och nya löften

Temat på 2006 års matlagning och uteätande har varit mångt och mycket på temat Mammaledig. För i januari kom ju vår lilla yorkshirepudding! Innan hon föddes så trodde jag nog att jag skulle skriva mer om barnmat här i matbloggen men så visade det ju sig att hon äter ju mer eller mindre samma mat som oss så det har liksom inte varit något bloggvirke. Hon är en matglad krabat som till och med vågar sig på wasabi.

Det har blivit en hel del barnvagnspromenader under mammaledigheten; ofta till Lux choklad och jag vet inte hur många gånger vi har ätit lunch och middag på Mälarpaviljongen. Under sensommaren så flyttade vi äntligen ut till radhuset och jag blev en kakbakande hemmafru. Därefter så blev det en hel del grillande i trädgården (till den grad att grannarna kom och trodde att det brann i huset!) och så vi fick ju äntligen plats för en förortsfrys. Vi har varit lite dåliga att bjuda hem gäster på middag men det får bli bot och bättring under nästa år.

Förra årets nyårslöften har gått ganska bra att leva upp till och årets matrelaterade nyårslöften får bli:
* en matresa med matbloggschicksen
* en avsmakningsmeny på Oaxen
* odla grönsaker hemma i trädgården

Liknande inlägg:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.