| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av torsdag 28/12 2006 kl. 10:09 3 kommentarer

Fina krutonger

Svärmor gör en annorlunda ceasarsallad med pancetta och kokt ägg. Den är riktigt god och innehåller så klart även de traditionella ingredienserna riven parmesan, dressing och krutonger. Hennes krutonger är så där krispiga som mina aldrig blir. Men mina brukar stekas i stekpannan – och hennes tips är att istället rosta dem i ugnen.

SVÄRMORS BRÖDKRUTONGER

  • Blanda brödtärningarna först med lite olivolja, salt och peppar.
  • Rosta dem på en ugnsplåt i 150 grader tills de är klara.

Liknande inlägg:

3 svar till “Fina krutonger”

  1. Karin skriver:

    testa också att göra krutonger med smak av parmesan & vitlök, du lägger brödbitarna i en skål med olivolja, pressad vitlök och riven parmesan och gör dem sedan i ugnen. blir supergott och passar väldigt bra till just cesarsallad.

  2. Xtian skriver:

    Hela redaktionen på FastFoodLovers önskar er ett gott nytt 2007. Tackar o bockar för 2006 – det blev ett bättre år tack vare er!

  3. Max skriver:

    Hela redaktionen hemma hos mig (dvs Moa, jag och Korven) vill också önska er ett gott nytt år.

    May the laxpaj be with you! 😀

  4. […] på soppan vid servering stek krutonger av dagsgammalt bröd, jag använder baconfett – eller gör som svärmor toppa med finriven […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *