| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av måndag 04/12 2006 kl. 18:49 8 kommentarer

Annas pepparkakor

Till glöggpremiären igår var jag för lat för att baka de goda pepparkakorna, istället köpte jag ett paket Annas Pepparkakor att tugga på till Blossa 06. Till min förvåning såg att det på förpackningen fanns punktskrift för synskadade/blinda. Det är åtminstone första gången jag ser det på en livsmedelsförpackning.

Liknande inlägg:

8 svar till “Annas pepparkakor”

 1. Anna skriver:

  Hacka inte ner på Annas pepparkakor, de är mycket goda!

 2. Maria skriver:

  Eeeh, jag hackade inte på Annas Pepparkakor? Förvisso gillar jag de jag brukar baka själv (här kallade ”de goda pepparkakorna”) men bland köpekakorna är Annas favoriten! 🙂

 3. Anna skriver:

  Haha, ja men jag mena inte att du hacka ner på dom! Bara för att dom inte e hembakta så är dom inte dåliga, så menade jag 😉

 4. Maria skriver:

  Jamendåså! Då är vi överens! :mrgreen:

 5. Max skriver:

  Jag jobbar precis bredvid Annas… Helt sjukt vad gott det luktar när man kommer till jobbet. Hela Tyresö fylls av pepparkaksdoft och julkänsla.

  De snälla pepparkakstanterna brukar komma förbi med några lådor ibland. Antagligen har chefen något fuffens på gång där… typ byter fetaost mot pepparkakor eller nåt.

 6. Intressesmurfen skriver:

  Maken och jag förundrades också över punktskriften.

 7. Pernilla skriver:

  Den har ju funnits i flera år, äter ni aldrig pepparkakor? 🙂

  Mera värdelöst (?) vetande:
  Punktskrift håller även på att införas på andra produkter (tex läkemedel som jag jobbar med), men har blivit fördröjd pga tekniska problem. Det är ju liksom viktigt att punktskriften blir läslig för de synskadade. Ett av problemen är avsaknaden av egentlig standard för tex hur siffror skrivs med Braille (smart va?!)

 8. Maria skriver:

  -> Pernilla: Nej jag brukar mest baka själv! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.