| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av söndag 05/11 2006 kl. 19:20 Kommentera

Pastasallad med citron och persilja

Smaksättningen med citron, persilja och vitlök återkommer ofta här hemma i alla möjliga maträtter och kombon brukar kallas gremolata.

  • Jag använder gärna tortellini till pastasallad och den passar ofta bättre att serveras lite ljummen än kylskåpskall (beronde på vad tortellinin innehåller).
  • Dressingen är gjord på creme fraiche, saften och ciselerat rasp från en halv citron, ett par nävar finklippt bladpersilja, en hel del vitlök och så salt och peppar.
  • Grönsaker att blanda i är ju tycke och smak; den här gången blev det sockerärter och gula cocktailtomater.
  • Det blev ett par kryddstarka korvar till pastasalladen som jag inte minns namnet på.

Liknande inlägg:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *