| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av onsdag 20/09 2006 kl. 12:06 6 kommentarer

Tillskott till kokbokshyllan

Alltid lika kul att öppna ett bokpaket från AdLibris, den här gången med tre nya böcker att bläddra i, att inspireras av och att laga mat ur! Härligt! 🙂

Nytt i min kokbokshylla

Trattoria, italiensk mat för hela familjen av Ursula Ferrigno
Jamies Italien av Jamie Oliver
Klaras goda GI-dagar av Klara Desser

Liknande inlägg:

6 svar till “Tillskott till kokbokshyllan”

 1. Jessika skriver:

  Härligt men livsfarligt :mrgreen:
  Jag har Trattoria.
  Vad tycker du om Jamies Italien?
  Jag såg serien men har inte bestämt mig för bok eller inte.

 2. Tino skriver:

  Kokböcker kan man aldrig få för många av. Själv packade jag upp Jamies Italien från Adlibris häromveckan. Ljuvlig bok! 🙂

 3. Sandra skriver:

  Hej!

  Snubblade in här hos er och sparar genast i favoriter. Älskar att prova nya recept, brukar själv lägga ut det mesta på bloggen.
  Jamies Italien köpte jag i somras och hade en italiensk testvecka på bloggen då jag gjorde endast Jamies recept hela veckan. Risotton med fänkål och chili blev snabbt en favorit hemma hos oss.

 4. Maria skriver:

  Jessika-> Jag har inte hunnit läsa så mycket i den ännu, men det jag sett hittills gillar jag! Blev ju helt kär i Italien när vi var på Sicilien förra sommaren och vill vill vill åka tillbaka och uppleva mer! Den här boken lär knappast göra min längtan mindre. 🙄

 5. Elin skriver:

  Trattoriaboken har vi har hemma, jag gillar den massor!

 6. Mia skriver:

  Hej, hej!

  Vet inte om jag lägger in rätt eller ej, men jag bara måste dela med mig av ett kokbokstips. Var i England i våras och jobbade och hittade då en kokbok som heter ”Apples for Jam”. Den är helt ljuvlig – tjock, härliga bilder och rikigt vettiga och enkla recept! Och inte bara recept på sylt utan kan liknas lite vid Jamie Olivers ”husmanskostbok”. Finns på Bokus för den som är intresserad. Ett hett tips på en bok som kanske inte är helt självklar i den svenska kokboksfanatikerns hylla…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.