| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av måndag 28/08 2006 kl. 22:06 1 kommentar

Längtan till Landet

Jag tycker det är jättetrist att blogga utan bilder, men vad gör man när kameran låg hemma och jag känner att jag måste dela med mig av semesterns allra godaste matupplevelse?!

Vi var hemma i stan en snabbis och åkte helt spontant till Landet för att testa deras kvällsmeny. Att luncherna är bra har vi konstaterat förut.

Jag beställde Pannstekt hälleflundra med hummerrissoni, parmesanstekt svamp och grönsaksvatten. En stor och spänstig bit hälleflundra låg ovanpå lättkokta sommarmorötter och under dem en ”risotto” gjord på risoni och hummerkött. Ovanpå hälleflundran tornade stekta ostronskivlingar som gratinerats med parmesan. Runt om denna fantastiska anrättning hällde servitören på grönsaksvatten, som han berättade var en grönsaksbuljong som fått reducera och därefter smaksatts med färska, finhackade örter och olivolja. Oerhört smakrikt och bland det godaste jag ätit!

Servicen kändes proffsig, trevlig och allt annat än påträngande. Extra plus för ingående beskrivning av vad som faktiskt låg på tallriken framför en.

Jag vill definitivt återvända till Landet! Någon av medbloggerskorna kanske vill hänga på?!

Liknande inlägg:

Ett svar till “Längtan till Landet”

  1. felicia skriver:

    är det roligt där

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.