| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av torsdag 24/08 2006 kl. 13:03 13 kommentarer

Rapport från en matbloggspicnic (som inte blev av)

Igår var det ju tänkt att vi skulle ha matbloggspicnic men eftersom det regnade så tog vi skydd under Spy Bars uteservering och åt middag där istället.

Det var roligt att träffa Ilva och Kinna igen och för första gången så träffade vi på Alice, Anne och Bengt. Dessutom så dök det upp några andra bloggare och läsare vilket var kul förstås! Det blev en massa prat om mat och bloggar; såsom var den bästa sushin finns (nu vet vi, men vi tänker inte berätta, och bara för att göra det mer krångligt så gäller tipset bara tills på måndag), vilken kaffemaskin man bör investera i, hur man får ordning på sina rss-flöden, var man inte ska slipa sina knivar, hur man enklast söker efter ingredienser bland sina bokmärken och annan ovärderlig information som rör matbloggar.

På frågan som jag fick ”vad är viktigast, mest antal läsare eller responsen från läsare”, så är svaret enkelt, det är så kul med all feedback i kommentarer och mail! Dessutom så tycker ju jag att matbloggare (och deras hangarounds’) är de trevligaste människorna på nätet, de slutar aldrig prata om restuarangtips, kokböcker och bra råvaror. Åh vad ni är bra!

bilder på mat kan eventuellt tänkas komma senare, USB-sladden ligger i en flyttkartong och idag tänker jag flytta!

Liknande inlägg:

13 svar till “Rapport från en matbloggspicnic (som inte blev av)”

 1. Maria skriver:

  Bra rapporterat, jag instämmer med min medbloggare!

 2. ilva skriver:

  Valdigt bra rapport, kul att veta var vi var dessutom! Vi hors!

 3. Brazilianlinda skriver:

  trevligt att veta lite mer i detalj vad som avhandlades på ¨mötet¨:)
  Låter som ni hade Skoj!

 4. Max skriver:

  Jag glömde bort det 🙁 Hade varit roligt att träffa er allihop.

  Lycka till med flytten. Radhus?

 5. sodan skriver:

  men då är frågan som dyker upp: var SKA man slipa sina knivar? jag är lite oinformerad och nu är knivarna skrämmande slöa… tips, tack!

 6. sodan skriver:

  kanske ska förtydliga: i stockholm vill jag ha en bra knivslipare. gärna i innerstan!

 7. Bengt skriver:

  Elin, Maria: Det var trevligt att ses. Härligt att träffa nya människor. Kan verkligen rekommendera bloggträffar. Alla jag har varit på har varit väldigt trevliga och gemytliga.

 8. Anne skriver:

  Sodan – som varnare måste jag säga: inte den slip som Verner o Verner använder, i alla fall. Grymt besviken.

  Lycka till med flytten nu Elin!

 9. Oskar skriver:

  -> Anne: Menar du den japanska som är tänkt för Global-knivar? Tycker ändå den är rätt ok.

 10. Torun skriver:

  Jag har följt er blogg i flera månader, Ilvas, och många många andra bloggar, innan jag själv tog steget att börja blogga, även jag i kategorin MAT. Jag slås av att så många matbloggar är så välformulerade och innehållsrika. En helt ny värld öppnar sig! Och vilken matinspiration man får! Man ser även att man inte är ensam om att ha ett brinnande matintresse, som ibland kan bli en aning pestigt för nära & kära…:roll:

 11. Maria skriver:

  -> Sodan: Själv använder jag precis som Helena en Roll Sharp från Fiskars, men det beror väl på hur ”fina” knivar man har… Skomakerier brukar väl slipa knivar?

 12. Helena skriver:

  -> Sodan: Jag har hört att man kan lämna in sina knivar på NK (på kniv-köpar-avdelningen) och att det inte kostar så värst mycket. Jag använder en Roll Sharp från Fiskars (precis som Maria skrev!) och det funkar bra på mina Kobe-knivar från Duka. Fast brödkniven går ju int att slipa i Roll Sharpen, så den får jag lov att lämna in när det blir dags… 🙄

 13. […] Tillbaka till sushin. I somras när jag jag var på matbloggsmiddag så pratade både Anne och David om Hattori Sushi Devil som var på väg att öppna på […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.