| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av fredag 30/06 2006 kl. 19:03 1 kommentar

Gul vattenmelon

I värmen är melon en riktig törstsläckare och allra helst vattenmelon. Härom dagen hittade jag bara gul vattenmelon i mataffären och blev till en början lite tjurig eftersom jag hade siktat in mig på en röd och läskande melon. Mitt mataffärssällskap övertygade mig dock om att den gula melonen förtjänade en chans och efter att ha gnällt klart om att ”den guuuuula melonen inte alls ser så god ut” köpte jag i alla fall en kvart. Och ja… den var alldeles ok. Inte mer än så, men god. Jag saknade den söta vattenmelonssmaken, för den gula smakade inte lika mycket som den röda gör. Sambo-M tyckte dock att den gula smakade alldeles förträffligt, t o m bättre än den röda, men med tanke på att han just kommit innanför dörren efter nio mil på cykel när han åt melonen kan man ju inte riktigt lita på hans omdöme. Jag menar, cyklar man så långt är man inte riktigt pålitlig. 😉

Idag har jag ätit vanlig röd vattenmelon och den är verkligen godare. Punkt slut.

Gul vattenmelon

Liknande inlägg:

Ett svar till “Gul vattenmelon”

  1. Elin skriver:

    Den röda är dessutom snyggare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.