| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av torsdag 29/06 2006 kl. 21:50 2 kommentarer

Hallonsmoothie

Hallonsmoothie

Under sommaren dricker jag inte alls lika mycket te som under resten av året. Värmen får mig att istället längta efter färskpressad apelinsjuice eller en god bärsmoothie. Ikväll gjorde jag en busenkel smoothie här hemma (märkligt nog har jag inte gjort smoothie tidigare) och tillsammans med lite melon blev det min kvällsmat. Och oj så nyttig jag kände mig (vilket var välbehövligt efter Mc Donald´s-besöket på väg hem från jobbet 🙄 ).

Till två normalstora glas behöver du:

3 dl frusna hallon (osockrade)
2 dl mild lättyoghurt naturell (0,5%)
1 1/2 tsk flytande honung

Gör så här:

Mixa hallon och yoghurt. Tillsätt honung. Färdigt!

Helenas kommentar: Jag har en späd stavmixer, men den klarade av att mixa ihop hallon och yoghurt efter att bären fått ligga framme i en kvart. Ju mer djupfrusna bären är, desto kallare smoothie!

Liknande inlägg:

2 svar till “Hallonsmoothie”

  1. Right now skriver:

    Åh älskar verkligen smoothies 😛

  2. abdöhl skriver:

    Höm.. nu ska vi testa och se om den blir god! 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.