| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av torsdag 18/05 2006 kl. 16:38 Kommentera

Bubbel på Vin & Sprithistoriska Museet

I Vin & Sprithistoriska Museets nyhetsbrev lockas jag av tipset om Bubbel i sommarkvällen. Under tisdagar i juni och juli kan man få veta vad som är skillnaden mellan champagne och vanligt mousserande vin och även få tips om vad som passar till vad. Utöver detta provas tre sorters bubbel med tillbehör, hela upplevelsen för 325:-

Vin & Sprithistoriska är för övrigt ett mycket trevligt museum. Ifjol var vi där och deltog i en vin- och matprovning och fick en guidad visning av utställningen Vin + Mat = Sant. Bl.a. fick vi prova lakritsbåtar tillsammans med rött, fruktigt vin – en konstigt lyckad kombination! Den utställningen pågår för övrigt fortfarande och man kan även boka in sig på en likadan provning som vi var på.

Liknande inlägg:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.