| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av onsdag 26/04 2006 kl. 18:11 3 kommentarer

Blåbär Café

På bara några dagar har jag varit på Blåbär Café (Upplandsgatan 54) två gånger. Ett litet café vid Odenplan som serverar mängder med sallader, lätta kyckling- och pastarätter och smarriga chokladmuffinsar. Efter att bara ha fikat på smoothie och bulle vid första besöket åt jag en hallomikyckling med fransk potatissallad med parmaskinka (jag hade kunnat välja vilken annan sallad som helst om jag inte hade velat ha potatis & potatis, men den såg så god ut att jag inte kunde låta bli!), potatisklyftor, tsatsiki och tomatsås igår kväll. En lagom stor portion och smakrik mat. I priset (69 kr) ingick vatten eller blåbärssaft; så klart de har blåbärssaft! Enda nackdelen är den trista inredningen med bord och stolar i balkongstil (= mindre bekvämt att sitta på), men uteserveringen lockar desto mer.

Halloumikyckling på Blåbär

Liknande inlägg:

3 svar till “Blåbär Café”

  1. Anna skriver:

    Åh, det finns mycket gott på Blåbär, min favorit är: Gnocchisallad med röd pesto, tomat och färsk spenat =)

  2. Veronica skriver:

    Oj, det där såg jättemumsigt ut 😀

  3. Sören skriver:

    Cafe Blåbär har den fräschaste och godaste maten – alla kategorier!! Sören

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.