| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av fredag 02/12 2005 kl. 21:46 1 kommentar

Hot Wok Café

Mellantinget mellan Mc Donald´s och kvarterskrogen är Hot Wok Café. Det perfekta stället en söndagseftermiddag när hungern tar överhanden eller när man hux flux får för sig att matlagning är för jobbigt och att en portion Scampi Lima Bintang är det enda som kan rädda en. Det går även att hämta mat på Hot Wok och det får väl anses vara take away av den dyrare varianten (ungefär 120 kr för en portion). Och för den som inte vill gå utanför dörren går det finfint att beställa wokat via aptit.se och få maten levererad till dörren.

Liknande inlägg:

Ett svar till “Hot Wok Café”

  1. Linda Olofsson skriver:

    Gastroni.se är är ett annat allternativ, billigare leverans kostnad och snabbare leveranser. Dom levererar mat från massor av restuarnager inom 55 minuter. där ingår bla Hot wok Café men ja kan rekomendera Italienska Pastahuset som serverar otroligt god take-away pasta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.