| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av söndag 09/10 2005 kl. 21:38 2 kommentarer

Frosseri

Jag har varit gräsänka i helgen och vad passar bättre än att köpa riktig Helenamat? Bresaola, lomo (lufttorkad fläskfilé), chaumes och manchego (i vår Vi-butik finns en makalöst god manchego som har lagrats i nio månader, varav tre i olivolja!). När jag satt och plockade i mig godsakerna i fredags kväll försökte jag bestämma mig för om det var en berättigad lyx att köpa så mycket gott på en gång, men när jag kom fram till att en hämtpizza skulle ha kostat lika mycket slog jag fast att det var helt och hållet ok. Kvällen avslutades sedan med ett stort fat färsk ananas och vattenmelon!

Liknande inlägg:

2 svar till “Frosseri”

  1. Leina skriver:

    För en nyfiken ständigt på jakt efter nya saker… Vad är manchego???

  2. Maria skriver:

    Manchego är en jättegod ost!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.