| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av torsdag 06/10 2005 kl. 16:21 Kommentera

Chokladfestival

I helgen är det ChokladfestivalNordiska museet. Ifjol var jag där och tyckte att det var på tok för trångt för att man skulle ha något utbyte av arrangemanget. I år har man utökat festivalen med en dag, kanske blir tillströmningen lite jämnare av det.

Förutom det man normalt förknippar med choklad ska det även vara en chokladinspirerad catwalk och Make Up Store finns på plats med sin nya chokladiga kollektion. Min favoritleverantör av praliner är med bland utställarna så om du ska dit rekommenderas shopping hos Robert E’s!

Festivalen pågår mellan kl 10-17 den 7, 8 och 9 oktober, biljetterna kostar 100:-

Liknande inlägg:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.