| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av söndag 11/09 2005 kl. 21:29 2 kommentarer

Il piatto

Jag lunchade med mig själv och en pocketbok i Farsta centrum härom dagen. Det fanns gott om lunchställen, men valet föll på Il Piatto eftersom de lockade med italienska läckerheter. Precis som vanligt hade jag kunnat tänka mig att beställa en av varje, men till slut bestämde jag mig för en specialtallrik med mozzarella och bresaola. För 60 kronor fick jag en gudomligt god bresaola, sallad, parmesan och mozzarella. Och en grisinipinne.

Liknande inlägg:

2 svar till “Il piatto”

  1. Anonymous skriver:

    Jag brukar äta Antipastotallriken på il Piatti Forum Nacka – fantastiskt god!

  2. Elin skriver:

    jag har ju gångavstånd till Il Piatto på Gjörwellsgatan, det är fin vardagslyx 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.