| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av måndag 29/08 2005 kl. 18:02 1 kommentar

Boka bord online!

Att boka bord på resturang kan vara en tidsödande projekt. Många gånger så ringer man till en telefonsvarare som hälsar att man får ringa efter klockan 17 (och när man väl ringer klockan 17 så är det upptaget i 30 minuter) eller så går det fram 300 signaler innan någon svarar.

Idag googlade jag efter Sturehofs telefonnummer för att boka bord och upptäcker att det går att boka bord via deras hemsida. Det tog 1 minut att registrera sig och sedan kom ett konfirmeringsmail i inboxen. Praktisk och bra – och jag ser gärna fler sådana tjänster online!

Liknande inlägg:

Ett svar till “Boka bord online!”

  1. […] Boka bord online! (uppdatering) Det var inte så länge sedan som jag efterlyste en onlinetjänst för att boka bord och idag hittade jag den, ett hundratal resturanger i Stockholm, Göteborg och Malmö har registrerat sig för tjänsten. Nåja förkylningen får nog lätta lite mer innan smaklökarna ids ge sig ut på resturang igen. […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.