| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av lördag 13/08 2005 kl. 17:24 5 kommentarer

Ny glassfavorit

Häagen-Dazs Panna Cotta & Raspberry är krämig, inte för söt och beroendeframkallande. När jag gjorde deras Moodometer Quiz så fick jag dock förslaget att prova Pralines & Cream istället. Jag får väl återkomma om den vid ett annat tillfälle 😉

Liknande inlägg:

5 svar till “Ny glassfavorit”

 1. Anna Hellsten skriver:

  Å, panna cotta & hallon? Låter fantastiskt, inte minst det där att den inte är så söt (jag klarar inte av översockrad glass längre, jag skyller på Ben & Jerrys…) Säljs den alltså i Sverige?

 2. Elin skriver:

  Min vivobutik har den så leta vidare i frysen så hittar du den!

 3. godeha skriver:

  Såg den på mitt Ica härom dagen men vågade inte köpa den av just den anledningen att jag trodde den skulle vara beroendeframkallande. Men jag tror den har mig redan, jag måste köpa den i morgon dag nu när jag ser folk prata om den!

 4. Elin skriver:

  Godeha – hett tips, det finns en rabattkupong för Häagen Dazs glass i veckans Vivoreklamblad. Se det som ett tecken på att du måste shoppa lite 🙂

 5. Fredrik skriver:

  Hmm, även jag fick Pralines & Cream. Tror du det är en konspiration för att de vill sälja mer sån?

  Eller vill du ha en glassträff med mig 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.