| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av onsdag 10/08 2005 kl. 20:36 1 kommentar

Ramen Ki-Mama

Ki-Mama har varit likamed sushi för mig. Deras sushiställe på Observatoriegatan är populär bland sushifans. Nu har jag lärt mig att Ki Mama betyder väldigt goda nudlar också – Ramen Ki-Mama serverar de godaste nudlarna som jag har sprungit på utanför asien. Det här är långt ifrån Hot Wok. Nudlarna, kryddorna, de goda ingredienserna, åh allt var så gott! Nöjesguiden och Aftonbladets recensent från i våras verkar lika lyrisk och även en av våra matbloggsgrannar, Filmomat trivs hos Ramen Ki-Mama.

Jag kommer antagligen att tjata flera gånger om Ramen Ki-Mama 😉

Hitta dit: Birger Jarlsgatan 93 B, dvs ganska nära Valhallavägen.

Liknande inlägg:

Ett svar till “Ramen Ki-Mama”

  1. Maria skriver:

    Jag tog mig friheten att länka adressen till en karta! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.