| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av söndag 07/08 2005 kl. 19:27 1 kommentar

Mera matlådor!

Jag fortsätter att exprimentera pastasåskonceptet med färskost och färska örter – idag blev det en variant på färsk basilika + Creme Bonjour Kantarell och med Pastellas tortellini Con Pollo e verdure (som är tortellini med fiber!) och naturligtvis så var parmesanen med på toppen. Det är mycket kantarellsmak i osten, vilket är lite tröst för oss som inte har möjlighet att springa ut i svampskogen.

Nu ska jag bara kasta ihop en matig grönsallad så är morgondagens matlåda klar!

Liknande inlägg:

Ett svar till “Mera matlådor!”

  1. John skriver:

    Kunde inte hålla mig från att haka på det här receptet, det verkade så enkelt och uj så gott det blev. Keep up the good work, alltid en fröjd för såväl ögat som (det virtuella) smaksinnet att titta in på er blogg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.