| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av lördag 11/12 2004 kl. 18:18 Kommentera

Vinotek vs Glöggotek

I veckans DN finns en artikel om Vinoteket som öppnar idag på Kungsholmen. Istället för att beställa vin på vanligt vis så får man köpa ett förladdat kort och sedan köpa sitt vin genom en automat. 4 cl kostar 10-30:- beroende på vinval och sortimentet ska enligt artikeln var från mindre producenter över hela världen. Ja det var ju en ny och annorlunda idé som kan vara värd att testa. Vinoteket har förstås en egen hemsida oxå. Nåja, jag håller mig till Blossa 04 ett tag till tror jag 🙂

Liknande inlägg:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.