| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av måndag 01/11 2004 kl. 20:40 1 kommentar

Höst på Mälarpaviljongen

Mälarpaviljongen öppnade i våras och har sedan dess varit det mysigaste fika-mat-dryck-haket nere vid Norrmälarstrand på Kungsholmen. Det var extra välkommet eftersom stället innan var katastrof med usel service och tråkig mat.
Nu är det höst och det är fortfarande lika populärt. Vi var där på en fika i söndags och det var inte många stolar tomma. På menyn finns bland annat god toast, jättekanelbullar och hemgjord äppelmust med kanel och ingefära, men naturligtvis vanlig mat också. Jag är barnsligt förtjust över att få fika i det lilla ”huset” med utsikt över vattnet 🙂

Liknande inlägg:

Ett svar till “Höst på Mälarpaviljongen”

  1. […] jo då, vi har skrivit om dem flera gånger förut, och kommer med all sannolikhet att göra det […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.